San Antonio Night Attack Live 2017

From DCTVpedia
Revision as of 22:07, 11 February 2017 by Sunbun (Talk | contribs) (hi i did some notes)

Jump to: navigation, search
San Antonio Night Attack Live 2017
Number 154
Broadcast Date January 31, 2017
Episode Length 1:01:23
Hosts Brian Brushwood, Justin Robert Young
Guests Mikey Neumann, Anthony Carboni

It's the day before PAX South and we're live from San Antonio! Anthony Carboni joins us to play a new, dastardly quiz from Mikey Neumann. Also did you know Brian was on TV?

Contents

Cold Open, Kinda

Wil Harris' reading of Brian and Justin's story of mattress salesman Hellor Highwater from last week's NA in the style of those episodes of Rick and Morty where they watch interdimensional cable. Oh, geez

Jeeeeeeep

Brian picked Justin up from the Austin airport in his Jeeeeeeep but didn't blast Bawitdaba like he promised because it would embarrass him

Sideburns

Brian got a haircut in San Antonio from a barber he found on Yelp. The barber offered him a shot of a selection of liquors, a Coronita (a long-neck Corona), or a Bud Light. Expectedly, Brian took the Coronita

Then because Brian doesn't know how to describe his haircut, he Googled himself and showed the barber his phone (Did you know Brian Brushwood was on Penn and Teller's Fool Us?) The barber shaped Brian's sideburns such that there's a gap in between his sideburns and the lower half of his face

We Ran Into Old Ladies

On the way out of the hotel with their sound equipment, Brian and Bryce were met in the elevator by four old ladies who thought they were in a band. Brian mentions they do a comedy show and naturally the ladies want him to tell a joke. Brian doesn't know jokes but made them laugh so yay

Also, Brian and Justin made a song about the Riverwalk.

Mikey Quiz

Mikey Neumann and Anthony Carboni are in town for PAX. Mikey's doing a live Movies with Mikey about Movies with Mikey! Anthony's the new host of the Star Wars Show!

This time, Mikey's diabolical quiz is titled Bad 1980's Action Movies and the User-Submitted IMDB Descriptions That Explain Their Plot, or Don't. Based on the description, contestants need to determine if the movie is real or fake.

1) Hell Comes to Frogtown
Briam: Faaaaaake?
Jummy: Real
Tony: Real
Answer: It's Real!

2) 2156
Briam: Real
Jummy: False
Tony: False
Answer: It's False!

3) Bladecrammer
Briam: Real
Jummy: False
Tony: False
Answer: It's Fake!

4) Timerider: The Adventure of Lyle Swann
Briam: True
Jummy: True
Tony: False
Answer: It's Real!

5) Thrillkill
Briam: Real
Jummy: True
Tony: True
Answer: It's Real!

6) Mr. Spangles
Briam: False
Jummy: False
Tony: No. No. No. No. False
Answer: It's Fake!

7) KAJACKED!
Briam: Fake
Jummy: True
Tony: False
Answer: It's Fake!

8) Steel Scorpion
Briam: Real
Jummy: False
Tony: True
Answer: It's Fake!

9) Walk Like A Man
Briam: True (and he's seen it!)
Jummy: True
Tony: True
Answer: It's Real!

Tangent

Howie Mandel plays Bobo (not this Bobo) in the movie, and was later a judge on America's Got Talent. Brian was on AGT once when he did the fake hand stab, a trick he also did on The Tonight Show. Howie had the deciding vote on whether Brian would move onto the next round. Howie said no. Brian thought, "Whatever. You were Bobo."

Ehh

10) The Serpent and the Rainbow
Briam: Yes, it was an HBO Original
Jummy: True
Tony: True
Answer: It's Real!

Final Score: Briam: 6, Tony: 8, Jummy: 9. Jummy wins!

Patreon

If you want to become a patron, head on over to Patreon.com/NightAttack.

Diamond Time

If you want to submit your thing for Diamond Time head over to the weekly Diamond Time post on the DiamondClub subreddit. Instructions on how to format your submission can be found in the post!

=Brian and Justin are Going on a Shooooooot

Theoretically, they're shooting videos in Miami the week following the taping for Discovery VR, theoretically

Great Quotes

  • "You know the thing I love about you the most, Mikey? On your DnD character sheet you maxed out both Anxiety and Arrogance." -JuRY
  • "Fuck Brian's sideburns!" -JuRY

Fun Facts

  • Sunbun wrote these notes
  • This was recorded live on the eve of PAX South 2017 at the Leapin' Lizard Pub. A bunch of people were there, I think
  • Travis Periscoped the whole thing but Periscope was a dick and didn't record HD video to his Android phone. Boo, Periscope
  • BalloonKnotts streamed the Periscope to DiamondClub.tv
  • But Did You Know: Mikey wrote the quiz the night before while probably, simultaneously, working on his awesome Saturday PAX panel, Movies with Mikey LIVE!
  • Anthony Carboni, Jeff Cannata, Mikey and Kris Straub from Chainsawsuit recorded three episodes of We Have Concerns later this weekend. JuRY makes a cameo in one of them
  • The cashier Harambe-bombed Brian as he was closing out
  • Nobody redeemed any JuRY Will Buy You A Drink tokens all weekend

YouTube

Links


Preceded by:
"B- (w/ C. Robert Cargill)"
San Antonio Night Attack Live 2017
Followed by:
"World's Fastest Game w/ Garrett Weinzierl"